Vadim Zeland - Transsurfing
Džim Stoval
Tarot za početnike
Pisma čitalaca
Reklame i sponzori
Naručivanje i veleprodaja
Impresum & Kontakt

PISMA ČITALACA

Poštovani,
Knjiga koja me je naterala da se duboko zamislim nad onim što sam imao i što sada imam. Sada vidim koliko su moji strahovi i nezadovoljstvo vezani za to bili neosnovani. Zahvaljujući Vama i ovoj knjizi ponovo sam otkrio svu vrednost i lepotu onoga što me okružujei dobio novu volju da radim i stvaram.Od srca Vam čestitam na izboru knjige koju ste objavili i još jednom duboko zahvaljujem što ste mi ukazali na nju.
Saša D. iz Valjeva

Draga Gordana,
Pre nekoliko dana dobila sam Vašu najnoviju knjigu.
Pre svega hvala na zaista divnom Poklonu. Knjiga je prosto "lepljiva" i  ne možete je tako lako ostaviti. Izaziva uzbudjenje sa svakim novim zadatkom koji se postavlja ispred glavnog junaka. Neizvesnost zadataka i uzbudjenje je mnogo veće, nego želja da saznate sta je sam Ultimativni poklon.
Vrlo jasna i mudra poruka ko hoće da je prihvati.
Izbor knjige koju ste preveli je zaista divan. Jos jednom hvala i ako budete imali nesto novo u vasoj ediciji obavestite me, rado cu procitati.
Pozdrav Mira S., Novi Sad

Poštovana Goco,  
Zelandova teorija Transsurfinga iskazana je, rekao bih na naučnoj osnovi, a Džim Stoval nas, čitaoce, na veoma  popularan način kao ''upijač'' privlači da ga čitamo i ponovo iščitavamo, diveći se pri tom njegovoj domišljatosti da neke od nas podseti, a druge pak upozna sa najlepšim hrišćanskim vrlinama, koje smo otkrivali zajedno sa glavnim junakom Džejsonom. Duboko sam Vam zahvalan na pažnji koju ste mi priredili, time što ste mi skrenuli pažnju na ovu knjigu. Preko Vas mi je pristigla sama Promisao Gospoda koja je bila namenjena meni, a koju odavno čekam, pa je zahvalnost Vama utoliko veća.
Puno pozdrava Vama i Vašoj saradnici.
Čika Srba iz Vranja

Draga Goco,
Ovo je knjiga o kojoj ne treba pričati, nego je treba pročitati. Ja mogu samo da poručim budućim čitaocima: "Bez obzira hoćete li ovaj Poklon dati za božić, za Novu Godinu, za imendan ili kućnu slavu, za rođendan ili "tek tako", da obradujete nekoga ko Vam je drag, on će definitivno biti Poklon svih poklona, tj. Poklon kome se ne može odoleti, niti se može odbiti, poklon koji je Džim Stoval s pravom nazvao Ultimativni poklon." 
Aleks, Beograd