Vadim Zeland - Transsurfing
Foto-tabla
Transsurfing 1
Transsurfing 2 / 3
Džim Stoval
Tarot za početnike
Pisma čitalaca
Reklame i sponzori
Naručivanje i veleprodaja
Impresum & Kontakt


TRANSSURFING 2
Prakticna primena


U ovoj, drugoj po redu, knjizi nastavlja se opisivanje tehnika kojima se može upravljati stvarnošću. Energiju misli, kao i svaku drugu energiju, možemo usmeriti tako da materijalizujemo okolnosti koje su nam potrebne za ostvarenje cilja.

Po tvrđenju Zelandaostvaruju se samo one želje koje u osnovi imaju emotivni naboj. Negativni naboj tj. osećaj nemoći, nedostatka i uskraćenosti, strah i zavist privlače one situacije u kojima će ta osećanja morati da se ispolje.

Da bi čovek promenio sudbinu, on treba da izabere drugi „scenario“; treba da zamisli onaj u kome se oseća zadovoljnim. Tada će se, adekvatno tom osećanju promeniti i sklop okolnosti, tj. u njegovom životu će se pojaviti ljudi, predmeti i promene koje će ga zaista i činiti zadovoljnim.

U ovoj knjizi opisanje nastanak i uticaj unutrašnje i spoljašnje namere, kao i uticaj snova i upravljanje njima. Takodje je opisano kako uspostaviti sklad između duše i razuma koji zapravo i dovodi do toga da se želja fokusira, a potom i materijalizuje tj. ostvari na fizičkom nivou.Ono što nas na putu ka sreći ometa, nije raskorak između želje i mogućnosti, već činjenica da su naše mogućnosti ograničene postavljenim ciljevima. Ukoliko ne verujemo u ostvarenje, ne smatramo sebe vrednim onoga što time možemo dobiti ili se bojimo da će nas ostvarenje želje dovesti u situaciju kojoj nismo dorasli, onda se želja neće ni ostvariti. Dogodiće se upravo suprotno, zapravo sve ono što će podržati te naše sumnje i strahove. Ukratko, one ćese ostvariti na negativan način.

Transsurfing nam pokazuje kako da na „malim“ željama „vežbamo“ da ih fokusiramo, kako da uskladimo dušu i razum, da bi na kraju izašli iz stereotipnih okvira, a potom ostvarili želje i osvojili ono što je do tada izgledalo nedostižno.

ISBN: 978-86-87711-01-3
Cena: 990.- din.

TRANSSURFING 3
Napred u proslost

Ovo je treća u seriji knjiga ruskog bestselerautora koji je svojom Teorijom transsurfinga u Rusiji izazvao mentalnu revoluciju. Ovde je autor nastavio sa prikazom metoda kojima se mogu prevazići stereotipi i ograničenja koja smo – kako će se ispostaviti – sami sebi nametnuli. Biće takođe objašnjeno kako čovek može da se na vremenskoj skali kreće unapred ili unazad, i da parametre duhovne energije podesi tako da izazovu željene promene trenutne situacije.

Ponovo ovde nisu u pitanju ni trikovi, ni eksperimenti, već čudesna mogućnost da se svesno, snagom volje i namere upravlja stvarnošću.

ISBN: 978-86-87711-02-0
Cena: 990.- din.

Naručivanje:

skandro.book@gmail.com                    
   Veleprodaja i distribucija:
 
   www.krugcentar.co.rs
   +381 11 30 39 266