Vadim Zeland - Transsurfing
Džim Stoval
Tarot za početnike
Pisma čitalaca
Reklame i sponzori
Naručivanje i veleprodaja
Impresum & Kontakt


"Ultimativni poklon"

Šta bi sve dao da naslediš milijardu dolara? 

     Kada je Džejson Stivens primio vest o smrti svog pra-ujaka Reda, pohlepno se obradovao – kao uostalom i svi Redovi rođaci – jer je iza ujaka ostalo bogatstvo vredno milijarde dolara.
     Redovi naslednika, jedan po jedan, dobijaju svako po svoj deo ogromnog nasledstva. Međutim kada Džejson, poslednji na redu, dolazi da preuzme svoje nasledstvo, sačekaće ga neočekivani obrt. Umesto novca i nekretnina on nasleđuje ultimativni poklon, i to ne odmah, već deo po deo mora da zasluži kroz proces učenja, koji će trajati celih dvanaest meseci. U tom procesu on sazreva i
postupno shvata da je dobio najvredniji „komad“ ujakovog nasledstva, upravo zato što je nasledio nešto što se novcem ne može ni odmeriti ni platiti. 
      U ovoj knjizi imaćete priliku da pratite glavnog junaka na najvažnijem putovanju njegovog života. Posmatrajući Džejsona na njegovom nezaboravnom putovanju u potrazi za ultimativnim poklonom, otkrićete i svoje skrivene resurse i svu lepotu, smisao i iznad svega mogućnosti vlastitog bitisanja.

ISBN:  978-86-87711-03-7
Cena:  990.- Din.

O AUTORU

     Džim Stoval iako slep, važi za jednog od najuspešnijih autora, sportista i preduzimača u Americi. Podjednako čuveni su i njegovi seminari za mentalni i biznis-trening.
     Osim ličnih uspeha, 2000. godine dobio je i “Međunarodnu nagradu za humanitarni rad” kojom su između ostalih bile nagrađene i ličnosti kao što su Džimi Karter, Nensi Regan i majka Tereza.
     Kao osnivač i predsednik narativne televizijske mreže (NTN – Narrative Television Networks), Džim Stoval je filmove i TV-program učinio u Americi dostupnim za preko 13 miliona slepih ili ljudi sa oslabljenim vidom i njihove porodice.
     Nedavno je otvorio i “Institut ultimativnog poklona” koji učesnicima i članovima pruža mogućnost da doživljaje Džejsona Stivensa primene kao i da ih prenesu i učine dostupnima i drugim ljudima. 

  Maloprodaja:
  skandro.book@gmail.com

  Veleprodaja i distribucija:
  http://www.krugcentar.co.rs